De overhemden van Mouwlengte-7 zijn modern getailleerd en mooi afgewerkt met manchetten. De extra lange mouw maakt dit overhemd geschikt voor de lange man. Want aan een groter postuur wordt bij het maken van kleding, niet altijd gedacht. Daarom hebben wij de overhemden van Mouwlengte7.com manchetten ook nog voorzien van een langer achterpand. Aan de onderzijde zit meer stof verwerkt wat het omhoog kruipen van de bovenkleding tegengaat. Een perfect overhemd met mooie details, voor de modieuse man.

Een modieus overhemd met Mouwlengte7.com manchetten 1

Een moderne uitstraling met de Modern fit pasvorm

Dit overhemd met Mouwlengte7.com manchetten, heeft een middel strakke snit, ook wel Modern fit genoemd. Dat wil zeggen, de pasvorm is iets strakker dan van een licht getailleerd overhemd. Doordat de meeste mannen langer zijn dan 1.80 meter, komt de extra mouwlengte zeker van pas. Iedere man wil graag een goed passend overhemd dragen. Het 100% katoen zorgt voor maximale comfort. Door de rond gesneden onderzijde is het geheel mooi afgewerkt.

Bepaal de juiste boordmaat voor een perfect overhemd

Bij het kopen van een overhemd, is het belangrijk te weten welke maat u heeft. Zeker bij een overhemd met Mouwlengte7.com manchetten, moet dit perfect zijn. Het ziet er niet netjes uit, als de boord niet mooi om uw hals sluit of het overhemd te ruim zit. Wij geven u graag wat tips voor het opmeten van de juiste boordmaat. Leg een centimeter rondom uw nek en meet het aantal centimeters op. Vraag hulp omdat dit alleen lastig te bepalen is. U kunt natuurlijk ook een bestaand overhemd gebruiken, en deze in centimeters opmeten aan de binnenzijde van de kraag.

Een modieus overhemd met Mouwlengte7.com manchetten

Straal klasse uit en draag een overhemd met dubbele manchet

Mannen die een overhemd dragen met Mouwlengte7.com manchetten, willen er graag klassiek, modieus en chique uitzien. Het straalt een bepaalde klasse uit. Toch ziet u de dubbele manchet niet meer zo vaak in het modebeeld. Bij formele gelegenheden zoals een gala of bruiloft, zijn de manchetten wel vaak terug te zien. Door de keuze van de juiste manchetknopen ziet de man er stijlvol uit!

Reacties zijn uitgeschakeld