Ben jij een geboren verkoper? Iemand die werkelijk alles verkocht krijgt aan klanten? En hou je ervan om mensen te informeren en adviseren over de producten die je verkoopt? Maar werk jij nu ergens anders waar je niet op je plek zit? Zit je bijvoorbeeld te hele dag alleen op kantoor, terwijl je eigenlijk graag contact wilt hebben met klanten? Droom je ervan om verkoper te worden, maar denk je dat dit te lastig is omdat je niet over de juiste opleiding beschikt? Geen zorgen, het is namelijk heel makkelijk om je binnen korte tijd te laten omscholen.

macarons verkopen

Korte functiegerichte opleidingen

Er zijn namelijk een heleboel korte functiegerichte opleidingen waarbij je binnen aan paar maanden een diploma behaalt. Je kiest een opleiding uit voor een functie die jou aanspreekt, bijvoorbeeld verkoopmedewerker,  en binnen een paar maanden ben je dan al inzetbaar in deze functie. Bij deze opleiding heb je een dagdeel in de week les, waardoor het heel goed te combineren is met je huidige werkzaamheden. Je kunt zelf kiezen of je liever ’s ochtends of ’s avonds de opleiding volgt. Het voordeel van dit soort opleidingen is ook dat je heel gemakkelijk nog een vervolgopleiding kunt volgen in verkorte tijd, waardoor je je kennis kunt verbreden en arbeidskansen kunt vergroten.

De opleiding Verkoopmedewerker

De opleiding tot verkoopmedewerker bestaat uit twee delen. In het eerste deel volg je eigenlijk de opleiding Administratief Medewerker, aangezien dit een belangrijk onderdeel is van de functie verkoopmedewerker. In het twee de deel volg je de opleiding Verkoopmedewerker, waarbij je alles leert wat te maken heeft met de functie verkoopmedewerker. Denk hierbij aan gesprekstechnieken, verkooptechnieken en face-to-face klantencontact. Na het behalen van deze opleiding ben je dankzij de opgedane kennis en vaardigheden direct inzetbaar als verkoopmedewerker. Kijk voor meer informatie over deze opleiding op https://www.fabiusopleidingen.nl/opleidingen/verkoopmedewerker/.

Reacties zijn uitgeschakeld